Handelsbetingelser

Betaling
Applus Bilsyn modtager betaling med følgende betalingskort:


Der vil først blive foretaget træk på kontoen, når miljøzonemærket afsendes. Mærket afsendes senest 7 dage efter bestilling. Der kan aldrig trækkes et større beløb end godkendt af kortholder.

Kortoplysninger beskyttes af DIBS A/S, der er certificeret til at håndtere betalingsdata, herunder at kryptere kortoplysningerne så uvedkommende ikke kan få adgang til dem. Ved betaling med Dankort/VisaDankort opkræves ikke transaktionsgebyr. Ved betaling med øvrige betalingskort opkræves transaktionsgebyr svarende til satserne fastsat af PBS. Ved betaling via bankoverførsel opkræves et administrationsgebyr på 50 DKK.

Kvittering
Efter godkendelse af betaling vil der automatisk blive tilsendt en bekræftelse på mail. Følgeseddel/faktura vil blive sendt sammen med miljøzonemærket.

Priser
Priser tillægges 25 % moms, når der er tale om dansk indregistrerede virksomheder. Ved salg til udenlandske virksomheder opkræves ikke moms.

Fortrydelsesret
Da miljøzonemærket er forsynet med personligt registreringsnummer, tilpasset efter individuelle behov, ydes ikke fortrydelsesret.

Reklamationsret
Der ydes reklamationsret i henhold til gældende danske regler. Hvis miljøzonemærket er behæftet med fejl, er du altid velkommen til at kontakte Applus Danmark A/S. Hvis der i forbindelse med en reklamationssag skal ydes tilbagebetaling, vil beløbet blive tilbageført til det betalingskort, som er anvendt ved betalingen. Tilbagebetalingen kan maksimalt udgøre det indbetalte beløb.

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info.dk_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.applus.com.

Generelle oplysninger om virksomheden:

Juridisk navn:    

Applus+ Danmark A/S

Adresse:

Høje Taastrup Boulevard 23, 2. th.

2630 Taastrup

CVR-nr.:

28312725

Telefonnr.:

+45 7013 1212

E-mail:

eco.dk_@If you can read this, please upgrade to a modern browser.applus.com

Print