Danske Miljøzonemærker

Ansvarsfraskrivelse

Indholdet på denne side er som minimum udvalgt og gennemgået af Applus+ Bilsyn for at sikre indholdets kvalitet, korrekthed og præcision. Vi er imidlertid ikke ansvarlige for validiteten og dokumentationen af indhold og tekst leveret af anden part, fx presseinformation, bekendtgørelser, artikler, kommentarer og lign. fra offentlige myndigheder, råd, nævn og styrelser - eller fra andre private eller offentlige organisationer.

Opdatering og redaktion af www.ecosticker.applusbilsyn.dk drives af en redaktion af medarbejdere hos Applus+ Bilsyn. Redaktionen forbeholder sig ret til at afvise alt materiale, der anses for at stride mod god moral og etik. Ved henvisninger til andre websites frasiger redaktionen sig ansvaret for indholdets validitet. Redaktionen er således ikke ansvarlig for 3. parts websites og indhold.

Applus+ Bilsyn tracker brugernes anvendelse af websitet for at kunne måle antal brugere samt for at opnå segmenterede oplysninger om webbrugernes præferencer. Denne tracking vil vi anvende til løbende at forbedre sitets tjenester og brugervenligheden af vores website. Vi vil ikke anvende disse oplysninger til direkte markedsføring, og vi vil ikke udlevere eller anvende personlige oplysninger i vores salg og markedsføring, med mindre andet er aftalt mellem bruger og Applus+ Bilsyn.

Personlige oplysninger opnået via brugerens respons på eller tilmelding til nyhedsservice eller lignende vil kun blive anvendt til formål, der er beskrevet i relation til den konkrete service/tjeneste. Bemærk, at oplysninger, der angives i webbookingen, kan ses af andre, ligesom det er frivilligt om man vil angive sit telefonnummer.